KONYA / SEYDİŞEHİR - Seydişehir İmam Hatip Ortaokulu

Mehmet GÜNAY - Okul Müdürü

1967 Yılında İlçemize bağlı Gevrekli Mahallesinde doğdu. İlkokulu Gevrekli´de, Ortaokul ve liseyi Konya´da Konya İmam Hatip Lisesinde, Üniversiteyi İstanbul´da Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi´nde okudu. Daha sonra Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü´nde Tefsir dalında  Yüksek Lisansını tamamladı. Öğretmenlik mesleğine 1992 yılında Rize´de  başladı. 1995 yılında Çankırı ,2000 yılında Antalya, 2002 yılında Konya Akören de öğretmenlik yaptıktan sonra 2003 yılında Gevrekli de başladığı okul müdürlüğü görevini daha sonra Şehit Özgür Öncel Ortaokulu ve Seyit Harun İmam Hatip Ortaokulunda devam ettirdi. 02 Ağustos 2023 tarihinden bu yana da okulumuzda görev yapmakta olan Okul Müdürü Mehmet GÜNAY Arapça ve İngilizce bilmekte olup evli ve üç çocuk babasıdır.